ontwikkel

Start vandaag nog met het werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We hebben diverse online trainingen, handboeken en magazines over o.a. onderwerpen als ontdekken van je kracht, ontwikkelen van je intuïtie en het in kaart brengen van je belemmeringen, waarmee je direct zelf aan de slag kunt. 

Cover 1 (1)

Handboek
'Solliciteren en Netwerken'

Je bent er klaar voor. Tijd om in beweging te komen, tijd voor een nieuwe baan. Het Handboek Solliciteren en Netwerken geeft je alle informatie, tips en handvatten om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Online Training Ontdek jouw Kracht

Online Training
'Ontdek je Kracht'

Het is by far een van de meestgestelde vragen van onze klanten: ik wil ontdekken wat mijn kracht is. In deze online training bestaande uit 5 modules leer je hoe jijzelf aan de slag kunt met het ontdekken van jouw kracht.

Online programma Van belemmering naar beweging

Online training
'Van Belemmering naar Beweging'

Je weet wat je wilt en je wilt verandering. En toch is er iets dat je tegenhoudt. De training Van Belemmering naar Beweging laat je zien wat je belemmert en biedt je de begeleiding om dit te doorbreken.

Kunst van het creeren

Online Masterclass
'Kunst van het Creëren'

Op zoek naar inzichten over hoe je je leven zelf kunt vormgeven en creëren? Ga tijdens deze populaire online training mee op reis langs inzichten uit de spiritualiteit, wetenschap en de praktijk over het creëren van het leven dat jij wilt.

Meer weten over
Leading Potentials?