Ontwikkel

Online training
Van belemmering naar beweging

Je weet heel goed wat je wilt. Je ziet het plaatje voor je en je wilt de verandering. En toch is er iets dat je tegenhoudt. Beren op de weg, twijfel, misschien wel angst. Gedachten en gevoelens die je tegenhouden te realiseren wat jij wilt. De Online Training Van Belemmering naar Beweging laat je zien wat je tegenhoudt en geeft je de tools en begeleiding om deze te doorbreken.

Online programma Van belemmering naar beweging Header
Belemmering naar beweging
Vorm Vierkantig Leading Potentials

Sluimerende gedachten

De verandering die je wilt in je werk of leven. Je kunt het voor je zien. Het zit al een tijdje in je gedachten en houdt je bezig. Het verlangen ernaar is groot en toch komt het niet van de grond. Misschien snap je zelf ook niet helemaal hoe het zit.
Je merkt wel dat er op de achtergrond sluimerende gedachten zijn:

 • Kan ik het wel?
 • Ben ik wel goed genoeg?
 • Ik weet niet waar ik moet beginnen.
 • Wat zullen anderen zeggen?

En soms weet je niet precies wat de belemmerende gedachte is die onder dat gevoel van onrust, onmacht, frustratie of misschien wel angst zit. Maar dat iets je in de weg zit is duidelijk.

Het Programma

De online training van Belemmering naar Beweging geeft je inzicht in waar belemmeringen vandaan komen. Je ontdekt wat jou tegenhoudt en waarom je niet in actie komt. Je leert omgaan met je belemmerende gedachten en hiervan los te komen. En je hebt inzicht hoe je op een praktische manier vanuit een positieve mindset elke dag bezig kunt zijn met het bereiken van dat wat je wilt.

Het programma bestaat uit 4 modules met daarin videolessen en een werkboek. Je krijgt toegang tot de Leading Potentials Academy en bijbehorende community. Hier vind je de online modules die bij het programma horen.
Belemmerende overtuigingen zijn soms hardnekkig en op spannende momenten steken ze de kop op. Daarom houd je een jaar lang toegang tot de training inclusief updates. Zo kun je rustig werken aan je persoonlijke groei.

Optioneel: In het plusplan heb je de optie om met een van onze senior coaches na een kort online intakegesprek, tijdens een daaropvolgende live coachsessie van 2 uur de verdieping op te zoeken en op een voor jou passende wijze je belemmering te transformeren.

Module 1: Mindset

Je gaat je eigen mindset onder de loep nemen. Op welke gebieden zit je echt vast met als resultaat een blokkerende werking.

Module 2: Belemmerende gedachten

Je leert belemmerende gedachten die je in weg zitten herkennen, en op welke wijze deze om te buigen naar helpende gedachten.

Vorm Dubbeldrie Leading Potentials

Module 3: Creërende gedachten

Je leert, aan de hand van inzichten vanuit de wetenschap, hoe je creërende gedachten in kunt zetten om te bereiken wat je wilt.

28 Days Change Your Mindset Plan

Verander je mindset in 28 dagen! Aan de hand van de theorie uit module 1, 2 en 3 en vanuit een planmatige aanpak, ga je werken aan dat wat jij wilt.

Kies uit 2 pakketten

Je kunt voor de Online Training van Belemmering naar Beweging kiezen uit 2 pakketten om met de training aan de slag te gaan.

Basis

299
excl. BTW
 • Toegang tot Academy met bijbehorende community
 • Toegang tot de online training bestaande uit 4 modules incl. videolessen en werkboek
 • Direct aan de slag en toegang tot alle modules
 • Een jaar lang toegang: werk in alle rust aan je persoonlijke groei

Plus

699
excl. BTW
 • Toegang tot Academy met bijbehorende community
 • Toegang tot de online training bestaande uit 4 modules incl. videolessen en werkboek
 • Direct aan de slag en toegang tot alle modules
 • Een jaar lang toegang: werk in alle rust aan je persoonlijke groei
 • Intakegesprek en live persoonlijke coachsessie van 2 uur met een van onze senior coaches
Populair

If you change the way you look at things, the things you look at change.

Onze blije klanten

De afgelopen drie maanden heb ik bij Sabrina een loopbaantraject gevolgd. … Sabrina gaat op een open maar doelgerichte manier de dialoog met je aan. Ze is een goede luisteraar en stelt ook de juiste vragen. Ze helpt je om meer naar je gevoel te luisteren en om daar daadwerkelijk achter te staan, zodat bepaalde belemmerende gedachten naar de achtergrond verdwijnen. Sabrina is (dus) een goede motivator. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld bij Sabrina. Tot slot voelde Sabrina altijd goed aan welk thema bij de verschillende sessies centraal moest staan. Het is daardoor echt een ’traject’ geweest. Ik zou haar zeker bij iedereen, die niet helemaal happy is in zijn of haar werkende leven, aanraden. Ze kan veel meer voor je betekenen dan je van tevoren denkt.

Fleur van Dalsen

Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken en bevlogen collega met een grote passie voor haar vak. Wanneer trajecten complexer worden door verschillende omstandigheden geeft Sabrina absoluut niet op. Ze blijft op een zeer positieve, constructieve en effectieve manier in gesprek met mensen. Ze weet beweging te creëren door zeer oprecht, betrokken en duidelijk te zijn naar de mensen die ze begeleidt.

Petra Veling

Sabrina is een open, zorgzame en zeer professionele persoon die luistert en de persoon tegenover haar begrijpt. In mijn geval voelde ik me gehoord en gezien op een moment dat ik niet wist waar ik professioneel stond. Ik wist niet wat mijn volgende stap was en ook niet waar ik echt gelukkig van werd. Ze is een zeer goede luisteraar die de hoogwaardige informatie die je geeft opdeelt in kleinere stukjes. Dit hielp me om naar mezelf te kijken en te erkennen dat die vaardigheden inderdaad deel uitmaken van wie ik ben. Ik weet nu heel duidelijk waar ik energie van krijg, wat bij mijn natuur hoort versus aangeleerde vaardigheden en wat me echt gelukkig maakt op het werk. Ik had geen betere professionele coach kunnen kiezen en ik beveel haar in een oogwenk aan bij al mijn vrienden die zich in dezelfde situatie bevinden als ik.

Joana Costa Feirrera

Online programma Van belemmering naar beweging FAQ

FAQ

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je binnen een aantal minuten een mail met daarin de toegang tot de online Academy. Je ontvangt daarnaast een  welkomstmail met daarin een duidelijke uitleg en de inloginstructies. Mocht je al een account hebben voor de Academy waarvoor je hetzelfde e-mailadres hebt gebruikt, dan wordt de Online Training van Belemmering naar Beweging daar automatisch aan toegevoegd.

Mocht je gekozen hebben voor het pluspakket, dan ontvang je op dezelfde wijze toegang na het kennismakingsgesprek.

Het online programma kost EUR 299,– exclusief btw, EUR 361,79 inclusief btw.

Het plus pakket kost EUR 699,– exclusief btw, EUR 845,79 inclusief btw. Je hebt de mogelijkheid dit pakket in 3 termijn te betalen. Dit kun je aangeven tijdens het kennismakingsgesprek.

Belemmerende overtuigingen zijn soms hardnekkig en op spannende momenten steken ze de kop op. Daarom houd je een jaar lang toegang tot de training inclusief updates. Zo kun je rustig werken aan je persoonlijke groei.

De training is voor iedereen die wil leren regie te krijgen over zijn of haar leven en daarbij wil kijken naar zijn gedachten, emoties en acties. 

Mocht je andere vragen hebben, waar je zo snel geen antwoord op kunt vinden, stuur dan een mailtje naar contact@leadingpotentials.nl.