verdiep

Persoonlijk Leiderschapsprogramma

'CREATE THE POTENTIAL'

Voor de najaarseditie 2023 van het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Let’s Create The Potential’ zijn op dit moment geen plekken meer beschikbaar. Je kunt je wel vast aanmelden voor de voorjaarseditie 2024.

Persoonlijk Leiderschapsprogramma Create the Potential
Persoonlijk Leiderschapsprogramma Create the potential
Vorm Dubbeldrie Leading Potentials

Je bent er klaar voor.

Klaar voor verandering. Je carrière en je leven op dit moment? Het is oké, en dat is precies waar het knelt. Oké geeft je niet de energie en voldoening waar je naar op zoekt bent. En je weet het, er is meer mogelijk, er is meer voor jou.

De ultieme vorm van persoonlijk leiderschap is het verwezenlijken van het werk en leven dat jij wilt, jouw dromen en wensen.

So…, what are you waiting for? Go for it and let’s create the potential!

Herkenbaar?

Het begint simpelweg met een gevoel, waarschijnlijk ook bij jou. Een gevoel van onvrede, nieuwsgierigheid, onrust of misschien wel excitement. Een gevoel dat bevestigt wat je van binnen al weet: het is tijd om de balans op te maken en echt even stil te staan bij wie je bent en wat je wilt.

We schetsen een plaatje. Inmiddels ben je al even aan het werk. Je leven is leuk en je hebt het eigenlijk best goed voor elkaar. Je hebt al meerdere functies achter de rug. Je doet het goed, hebt mooie stappen kunnen zetten, de organisatie waardeert je en je bent van toegevoegde waarde. Je bent je carrière en de rest van je leven begonnen, vol ambitie, dromen en drive. Maar er is iets verandert…

Je vraagt je af of je wel op de goede weg zit. Eigenlijk weet je het wel, want je voelt het. Je gevoel vertelt je dat er iets moet veranderen. Dat er een nieuwe stap gezet mag worden, maar wat dan precies, en hoe?   

Puzzelstukjes

Je bent zelf al een tijdje met de vragen bezig, maar er zijn veel puzzelstukjes zijn. Je hebt het idee dat je jezelf best goed kent, maar om alles samen te brengen tot een kloppend verhaal, blijkt toch lastig. Je stelt jezelf onderstaande vragen.

Deze vragen houden je bezig en je probeert er chocola van te maken, maar je mist het overzicht om die puzzel daadwerkelijk te leggen. En dit alles samenbrengen in een authentiek verhaal van waaruit je koers kunt bepalen en verdere stappen kunt zetten…. Je wilt het kloppend krijgen, maar het lukt simpelweg niet alleen.

Let's Create the potential!

Maar één ding staat vast, je wilt stappen zetten. Op ontdekkingstocht gaan naar de voor jou benodigde inzichten, handvatten en acties. Alles in één keer tackelen, meters maken en alles onderzoeken en doen wat nodig is. De motivatie en wil is er, en dat is alles wat nodig is om dat wat jij wilt daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens het persoonlijk leiderschapsprogramma Let’s Create the Potential halen we alle informatie naar boven, wordt het inzichtelijk en gaan we samen de puzzel leggen. En dat niet alleen. We zorgen ook dat je in beweging kunt en gaat komen.

Het programma draait succesvol binnen organisaties en is opgezet op basis van ons model Principles op Potential.

Met een groep gelijkgestemden maak je samen een reis van 4 maanden naar zelfontdekking. Je zult uitgedaagd worden en sparren met andere deelnemers.

Je werkt zelfstandig aan opdrachten in de online omgeving.

Je vindt online de wekelijkse verdiepingssessies op de opdrachten en volgt Masterclasses van diverse inspirerende professionals en experts uit verschillende disciplines. 


Je maakt de ACT-meting waaruit je een goed beeld krijgt van o.a. je natuurlijke kracht en potentieel. In een gesprek van 2 uur worden de uitkomsten toegelicht.
Met een van onze senior coaches pak je verder de verdieping en heb je meerdere (face-to-face) coachgesprekken.

Bij het ontwikkelen van dit persoonlijk leiderschapsprogramma is het uitgangspunt altijd geweest een gedegen en compleet programma. Niet alleen het wat en waarom maar ook het hoe. Je alle handvatten te geven om daadwerkelijk te realiseren wat je wilt.

Persoonlijk Leiderschapsprogramma Create the potential

Inhoud

Het Programma

Personal Leadership is the process of keeping your vision and values before you and aligning your life to be congruent with them.

Let's create the potential

Voor de najaarseditie 2023 van het persoonlijk leiderschapsprogramma 'Let’s Create The Potential' zijn op dit moment geen plekken meer beschikbaar. Je kunt je wel vast aanmelden voor de voorjaarseditie 2024.

Investering

De investering is EUR 2450,– exclusief btw (EUR 2964,50 inclusief btw)

Betaal je de coaching zelf als particulier, dan heb je de mogelijkheid de investering in meerdere termijnen te betalen.

Mocht dit van toepassing zijn, dan kun je dit aangeven tijdens het kennismakingsgesprek en zorgen wij voor de juiste afwikkeling. 

 

Betaalt jouw werkgever?

Het komt regelmatig voor dat werkgevers de coaching vergoeden of dat je gebruik kunt maken van een Persoonlijk Ontwikkel Budget. Mocht dit van toepassing zijn kun je dit aangeven tijdens het kennismakingsgesprek, dan zorgen wij voor de juiste afwikkeling.

Onze blije klanten

Zo fijn om mezelf te ontdekken. Het gevoel van de beslagen spiegel. Je veegt met je mouw erover en je ziet jezelf kraakhelder. Al je kracht kijkt je diep in de ogen. Dat is wat deze leergang doet.

Caroline Ham

Positieve ervaring. Sabrina is in staat om te inspireren, je aan het denken te zetten en coacht je zodanig dat je zelf tot een oplossing, inzichten en acties komt.

Jessica

Een prachtig opgezette leergang waarin je je eigen persoonlijke ontwikkeling ten aan zien van werk en ook persoonlijk leven zelfstandig en door interactie en delen met de groep onder de loep houdt en een nieuwe stap verder bent of kunt zetten.

Jolanda van Boeijen

Online programma Van belemmering naar beweging FAQ

FAQ

Voor de najaarseditie 2023 van het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Let’s Create The Potential’ zijn op dit moment geen plekken meer beschikbaar. Je kunt je wel vast aanmelden voor de voorjaarseditie 2024.

Je ontvangt ruim van tevoren de benodigde informatie. Via de mail ontvang je de details van het programma, de gegevens van de locatie van de live dagen in het midden van het land en de naam van je coach. Tevens ontvang je de inloggegevens van de bijbehorende online omgeving van het programma waar je alle videolessen, opdrachten en voorbereiding vindt. Via de post sturen we je het werkboek toe.

Ben je bereid om echt je persoonlijk leiderschap in alle facetten op te pakken? Dan is dit programma voor jou. Het vraagt de bereidheid om echt naar jezelf te kijken, open te staan voor de mogelijkheden en de drive en motivatie om echt de benodigde stappen te zetten.

Het is geen cursus die je ‘er even bij doet’. Het persoonlijk leiderschapsprogramma vraagt commitment en tijd, maar wat je ervoor terugkrijgt is een ‘live changing’ traject en ervaring die het dubbel en dwars waard is.

Dan heel praktisch, dit is een programma voor iedereen die al even aan het werk is. Die al de nodigde ervaring heeft van waaruit al een zekere mate van zelfkennis is opgedaan.

De investering is EUR 2450,– exclusief btw
(EUR 2964,50 inclusief btw). Betaal je de coaching zelf als particulier, dan heb je de mogelijkheid de investering in meerdere termijnen te betalen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat dit weten tijdens het kennismakingsgesprek.

Het komt regelmatig voor dat werkgevers de programma’s willen betalen of dat je gebruik kunt maken van een Persoonlijk Ontwikkel Budget. We kunnen dit tijdens het kennismakingsgesprek bespreken, dan zorgen we voor de juiste afwikkeling.

Mocht je andere vragen hebben waar je zo snel geen antwoord op kunt vinden, stuur dan een mailtje naar contact@leadingpotentials.nl of plan een kennismakingsgesprek in.