Over leading potentials

Iedereen heeft het vermogen en is in staat zijn of haar potentieel te ontdekken en van hieruit het leven te creëren dat ze willen. Kom meer te weten over Leading Potentials en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Over - Leading Potentials
Wij geloven dat we allemaal het vermogen hebben om datgene te creëren wat we voor ogen hebben. We kunnen invloed uitoefenen, regie pakken en manifesteren wat we willen en naar verlangen. Een groot deel van de mensen gelooft of weet dit. Tegelijkertijd zijn we zoekende. Maar hoe dan?

Wij bij Leading Potentials hebben als doel je leren je potentieel te ontdekken en in de praktijk vormgeven. We doen dit niet door pleisters te plakken of alleen te kijken naar de vraag van het moment. Je krijgt de handvatten, je leert de lessen en krijgt de informatie en tools om niet alleen te kunnen dealen met de vraag van het moment, maar in een regie positie te komen doordat je jezelf kent, weet wat je wilt en weet hoe je in je kracht kunt blijven staan.

Of je nu regie probeert te krijgen over hoe je in het leven staat, wilt weten welke carrièrestap bij je past, wat je te doen hebt, hoe je krachtiger je keuzes kan maken, hoe je meer leiderschap kunt tonen in je carrière of simpelweg wilt weten hoe je in elkaar zit (je kracht, je talent, je potentieel, je patronen). We gidsen je, nemen je mee op reis en laten je de mogelijkheden en een andere manier van leven zien.

Herken je potentieel, pak regie en realiseer je groei.

Believe in your infinite potential. Your only limitations are those you set upon yourself.

Waar staat Leading Potentials voor?

Inspireren

We zijn nieuwsgierig en geïnteresseerd. We staan open voor en gaan actief op zoek naar nieuwe inzichten, informatie en inspiratie om ons blikveld te verruimen en onze dienstverlening en samenwerking nog beter te maken. Vanuit deze open houding inspireren we elkaar en de mensen met wie we werken.

Potentie

We zijn optimistisch en gaan uit van een ‘halfvol glas’. We denken in en gaan op zoek naar de mogelijkheden. Ons uitgangspunt is dat in iedereen en overal potentie aanwezig is.

Gedegen

In ons werk zijn we gedegen. We werken vanuit een stevig fundament gebaseerd op inhoudelijke kennis, ervaring en expertise. Het leveren van kwaliteit staat boven aan ons lijstje en we zijn ook continu reflectief op onszelf en deze kwaliteit.

Integer

In ons handelen zijn we integer en eerlijk. Voor ons is ‘het juiste doen’ niet alleen belangrijk, maar ook leidend. We respecteren andere inzichten en het proces waar eenieder inzit of doorheen gaat.

Lichtheid

Wat ons kenmerkt is een lichtheid in de energie en mensen. We houden van ons werk, hebben plezier en zijn trots op wat we doen. Onderlinge relatie en verstandhouding is daarin belangrijk.

Quote kort - Leading Potentials
MODEL

PRINCIPLES OF POTENTIAL

Onze informatie, producten, coaching en programma’s bieden inzicht in jezelf, je potenties, verlangens en belemmeringen.

Dat doen we aan hand van ons model Principles of Potential dat bestaat uit de volgende 5 elementen:

Over ons - Leading Potentials

TALENTEN

Jouw unieke talenten. De rugzak die je mee hebt gekregen waar jij je in onderscheidt. Je doet wat je doet namelijk op jouw eigen manier. Leven en werken vanuit je talent betekent leven vanuit kracht. Het geeft je zelfvertrouwen en wat je doet gaat vanuit flow, plezier, voldoening en energie.

WAARDEN

Het kennen van je waarden kan het leven een stuk makkelijker en aangenamer maken. Je weet dan waar je voor staat en wat voor jou belangrijk is. Vanuit die kennis kun je keuzes maken. Keuzes over wie en wat je toelaat in je omgeving. Keuzes voor de mensen, banen, partners en omgevingen die aansluiten bij wat voor jou belangrijk is.

Energie

Volg jij het pad van energie? Heb je zicht op waar je in het hier en nu energie van krijgt, waarom je doet wat je doet, wat je drijft? Dit is de motor voor al je handelen en voor je eigen geluk. En het enige wat je hoeft te doen is het volgen van de energie.

INTUÏTIE

Intuïtie, je innerlijk kompas, je eigen onzichtbare navigatie waar je altijd op terug kunt vallen. Het is een kwestie van vertrouwen. Als je je intuïtie ontwikkelt, is twijfel niet nodig.

MINDSET

De juiste mindset kan deuren openen. Belemmerende gedachten en daarbij horende emoties kunnen je blokkeren, terwijl helpende en creërende gedachten zorgen dat je gaat bereiken wat je wilt. Onderzoeken welke gedachten je tegenhouden en hoe je dit kunt transformeren is onmisbaar in je ontwikkeling.

sabrina vink

Founder Leading Potentials

Hi, ik ben Sabrina Vink, de founder van Leading Potentials. Ik ben mijn carrière begonnen in het bedrijfsleven als manager en projectleider. In mijn laatste management functie kwam ik erachter dat ik ‘aan’ ging als ik bezig kon zijn met de ontwikkeling van mijn teamleden en ik niet gelukkig werd van mijn taken en verantwoordelijkheden als manager.

Dat is het moment dat voor mij de zoektocht begon. Naar mezelf en breder. Ik heb me sindsdien verdiept en laten scholen in verschillende stromingen en theorieën.

Ik ben in 2012 mijn eigen bedrijf begonnen en heb inmiddels honderden mensen mogen coachen, teachen en trainen, binnen verschillende kleine en grote organisaties. Ik heb carrière en persoonlijk leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en begeleid. Vanuit al deze jaren is een duidelijke visie ontstaan op persoonlijk leiderschap en duurzame verandering en ontwikkeling. Deze visie vind je terug in het model Principles of Potential.

In 2023 heb ik besloten om mijn bedrijf door te laten gaan onder de naam Leading Potentials. Er kwamen steeds meer verzoeken voor samenwerkingen met organisaties. Het werk en gedachtegoed groeit en ik betrek steeds vaker collega coaches en experts bij het vormgeven van programma’s en coaching. Het is voor mij niet meer dan logisch dat het niet meer alleen om mij gaat, maar om het (bege)leiden van potentieel met een mooie groep mensen.

Ontmoet de coaches

Naast Sabrina hebben zich meerdere coaches verbonden aan Leading Potentials. Ze zijn stuk voor stuk experts en professionals in hun vak met een gedegen achtergrond en ervaring. Tegelijkertijd brengen ze hun eigen persoonlijkheid mee met als gemeenschappelijke deler lichtheid en toegankelijkheid. Ze bieden je de nodige inspiratie, gaan met je op zoek naar de potentie en laten je zien wat mogelijk is. Door hun ervaring in het bedrijfsleven of werksituatie, begrijpen ze je vraag en kunnen ze zich makkelijk inleven.

Wij als coaches reizen met je mee en zullen je begeleiden, ondersteunen, handvatten bieden, inspireren, met je verdiepen en je uitdagen en zijn gedurende het hele proces je sparringpartner.

Sabrina Vink Coach

Sabrina Vink

Founder Leading Potentials

Sabrina Vink is de founder van Leading Potentials en een van de senior coaches en trainers. Na haar opleiding International Business en Management Studies heeft ze 11 jaar gewerkt bij een grote financiële instelling. Daar bekleedde ze diverse management en projectleiders rollen. In die periode ontdekte ze haar passie voor het ontwikkelen van medewerkers. Ze heeft binnen deze organisatie een aantal jaar als coach en trainer gewerkt waarna ze in 2012 haar eigen bedrijf is gestart. 

 

De rode draad in haar werk is dat ze samen met haar cliënten op zoek gaat naar de potentie. Wat is er mogelijk? Wat is er aanwezig waar je je nog onbewust van bent? Waar zit de energie? Wat houdt je nog tegen? Van hieruit biedt ze de handvatten om antwoorden en stappen te formuleren op deze vragen. Wat is typisch Sabrina? Dat ze diepgang combineert met een pragmatische aanpak, dat voor haar het glas altijd halfvol is, dat ze altijd mogelijkheden ziet en dat humor en inspiratie onderdeel mogen zijn.

Babette van Son Coach

Babette van Son

Senior Coach en Teamcoach

Babette is senior coach en teamcoach. Ze heeft organisatiewetenschappen gestudeerd en een achtergrond in NLP, systemisch coachen, Human Being Management en Deep Democracy.

 

 

‘Be as much you as you can be’ is de gedachte van waaruit ze werkt. Ze laat je zien dat hoe dichter je bij jezelf kan komen, hoe beter je in staat bent om keuzes te maken die echt van jou zijn en bij je passen. Ze geeft je door middel van (zelf)reflectie de inzichten in wie je bent, je talenten en tegelijkertijd ook je patronen. Van daaruit werkt ze samen met je naar het door jou gewenste resultaat. Wat Babette kenmerkt is haar toegankelijkheid, kennis en kunde en verbindend vermogen. Ze is integer, open en eerlijk en brengt positieve energie mee.

Jo Boniszewski Coach

Jo Boniszewski

Senior Coach en Team Facilitator

Jo Boniszewski is een senior coach, team facilitator en auteur. Ze is sinds 2006 werkzaam als coach en trainer op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In 2022 kwam haar boek ‘Thrive in turbulent times’ uit. Voordat zij coach werd, werkte Jo 15 jaar in het bedrijfsleven, in diverse commerciële managementfuncties. Ze spreekt de zakelijke taal van haar klanten en begrijpt door ervaring de problemen en uitdagingen waarmee leiders dagelijks worden geconfronteerd. Haar doelgroep varieert van executives tot young potentials. 


Jo stelt degenen met wie ze samenwerkt in staat om snel tot de kern te komen, hun bewustzijn te vergroten, nieuwe inzichten op te doen en concrete vervolgstappen te zetten. Op een inspirerende, integere en gedegen wijze en met een vleugje humor begeleidt ze je naar duurzame verandering en groei.

Jeannine la Rose Coach

Jeannine La Rose

Presentatie Coach en Actrice

Jeannine La Rose is presentatie coach, zangpedagoog, zangeres/actrice en afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam. Zij heeft al meer dan 22 jaar ervaring en is bekend van grote musicals zoals: Hair, Mary Poppins, The Color Purple, Tina Turner, The Bodyguard. Jeannine won in januari 2019 een Musical Award voor haar rol in de musical The Color Purple.

 

Naast haar werk als uitvoerend artiest heeft Jeannine een passie voor lesgeven, coachen en spreken. Als mens is communicatie de sleutel tot connectie en verbinding. Jeannine is in staat mensen van alle leeftijden en achtergronden te leren beter met hun stem, ‘presence’ en presentatie om te gaan. Ze maakt je bewust van hoe je stem in te zetten en hoe krachtig deze kan zijn. Haar visie: ‘De stem is als een hartslag. Het tempo, ritme en volume wisselen elkaar af en creëren een spanningsboog in jouw verhaal waardoor de luisteraar aan jouw lippen hangt… ze willen geen woord missen. Of je nu tegen 1 persoon praat of 3000.’

Vorm Dubbeldrie Leadin Potentials

Meld je gratis aan voor de Leading Potentials nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief gevuld met praktische tips en handvatten, toepasbare voorbeelden uit onze praktijk, interessante artikelen en filmpjes en de link naar onze laatste podcast.

Onze klanten zijn o.a.

We zijn er trots op om onze klanten te ondersteunen en te inspireren op hun reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling.