Verdiep

Persoonlijke

Coaching

In verschillende fases ontwikkel je je, krijg je nieuwe inzichten, nieuwe wensen en verlangens en nieuwe uitdagingen. Het vraagt van tijd tot tijd stilstaan en reflecteren. Sparren en de juiste vragen stellen. Je doelen helder krijgen vanuit een diepgaander inzicht in jezelf. Van hieruit werken aan het door jou gewenste resultaat. Dat is precies wat persoonlijke coaching door onze coaches voor je kan betekenen.

Persoonlijke Coaching
Persoonlijke Coaching
Vorm Dubbeldrie Leading Potentials

Onderwerpen

Tijdens persoonlijke coaching kunnen verschillende onderwerpen voorbijkomen, met als rode draad persoonlijk leiderschap en carrièreontwikkeling.

De senior coaches die verbonden zijn aan Leading Potentials hebben veel expertise en ervaring op verschillende gebieden, wat maakt dat er voor bijna elke vraag een passende coach is.

Een aantal van de vragen en vraagstukken van onze cliënten:
 • Ik wil ontdekken wat mijn kracht is.
 • Hoe ontdek ik wat voor mij de juiste en passende volgende carrièrestap is?
 • Ik wil vanuit contact met mijzelf mijn eigen mening vormen en koers varen, maar hoe moet ik dat aanpakken?
 • Hoe ga ik om met belemmerende gedachten?
 • Ik wil meer op mijn intuïtie leren vertrouwen.
 • Hoe blijf ik bij mezelf in een politieke en uitdagende omgeving?
 • Ik merk dat ik uitdagingen heb in mijn huidige rol en ik wil daar mee leren omgaan.
 • Ik wil zicht krijgen op wie ik ben als leider en mijn leiderschap verder ontwikkelen.
 • Ik wil ontdekken waar ik energie van krijg en blij van word.

Hoe werkt het?

Als je geïnteresseerd bent in persoonlijke coaching, is de eerste stap dat we kennismaken. Je kunt gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen en dan bespreken we kort je coachvraag en het gewenste resultaat. We kijken samen naar welk pakket en coach het beste past. We bieden 4 coachpakketten waar je uit kunt kiezen. De pakketten zijn ook met elkaar te combineren. Na keuze voor het pakket, neemt de coach contact met je op en kun je van start.

Het komt regelmatig voor dat werkgevers de persoonlijke coaching vergoeden of dat je gebruik kunt maken van een Persoonlijk Ontwikkel Budget. Mocht dit van toepassing zijn kun je dit aangeven tijdens het kennismakingsgesprek, dan zorgen wij voor de juiste afwikkeling.

Betaal je de coaching zelf als particulier, dan geldt er een aangepast tarief. Je hebt bij de meeste pakketten tevens de mogelijkheid de investering in meerdere termijnen te betalen. (Per termijn wordt er dan EUR 10 administratiekosten bij het te betalen bedrag opgeteld.) Mocht dit van toepassing zijn, dan kun je dit aangeven tijdens het kennismakingsgesprek en zorgen wij voor de juiste afwikkeling. De invulling van het traject stel je samen vast met je coach. De afspraken vinden in principe offline plaats of, indien gewenst en mogelijk voor het vraagstuk, online. De coaches beschikken over een eigen spreekruimte in het midden van het land.

ACT Coachsessie

De ACT®-meting is een gevalideerde persoonlijkheidsmeting ontwikkeld door myHBMcenter. De meting geeft duidelijk zicht op je natuurlijke kracht, je potentieel talent, wat nog verder ontwikkeld kan worden en wat er gebeurt als je onder druk komt te staan. Het pakket bestaat uit:

• Telefonische intake met coach
• ACT-meting inclusief rapportage + talent analyse
• Terugkoppelgesprek van 2 uur

EUR 650,-- ex btw.

Executive Coaching

Ben je bestuurder of manager op senior of directieniveau? Dan hebben we de juiste seniorcoaches voor je in huis. Coachgesprekken over situaties op het snijvlak van leiderschap, organisatie en/of strategische ontwikkelingen binnen het (eigen) bedrijf zijn onderwerpen die geregeld voorbij komen.

Het coachtraject is maatwerk en geven we samen vorm. Het tarief is EUR 250 ex btw per gesprek van 75 minuten.

Coachtraject 4 uur

Aan de hand van een concreet thema en vraagstelling werk je stap voor stap aan het voor jou gewenste resultaat. Het pakket bestaat uit:

• Telefonische intake met coach
• 4 uur coaching verdeelt over meerdere gesprekken. Je bepaalt zelf in overleg met je coach de invulling en duur per coachsessie.

EUR 675,-- ex btw.

Coachtraject 8 uur

Tijdens dit langere traject staat je coachvraag centraal en ga je samen met de coach met verschillende onderwerpen aan de slag. Zowel voorafgaand als gedurende het traject wordt gekeken wat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het pakket bestaat uit:

• Telefonische intake met coach
• 8 uur coaching verdeelt over meerdere gesprekken. Je bepaalt zelf in overleg met je coach de invulling en duur per coachsessie.

EUR 1350,-- ex btw.

Ontmoet de coaches

Naast Sabrina hebben zich meerdere coaches verbonden aan Leading Potentials. Ze zijn stuk voor stuk experts en professionals in hun vak met een gedegen achtergrond en ervaring. Tegelijkertijd brengen ze hun eigen persoonlijkheid mee met als gemeenschappelijke deler lichtheid en toegankelijkheid. Ze bieden je de nodige inspiratie, gaan met je op zoek naar de potentie en laten je zien wat mogelijk is. Door hun ervaring in het bedrijfsleven of werksituatie, begrijpen ze je vraag en kunnen ze zich makkelijk inleven.

Wij als coaches reizen met je mee en zullen je begeleiden, ondersteunen, handvatten bieden, inspireren, met je verdiepen en je uitdagen en zijn gedurende het hele proces je sparringpartner.

Jo Boniszewski

Senior Coach en Team Facilitator

Jo Boniszewski is een senior coach, team facilitator en auteur. Ze is sinds 2006 werkzaam als coach en trainer op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In 2022 kwam haar boek ‘Thrive in turbulent times’ uit. Voordat zij coach werd, werkte Jo 15 jaar in het bedrijfsleven, in diverse commerciële managementfuncties. Ze spreekt de zakelijke taal van haar klanten en begrijpt door ervaring de problemen en uitdagingen waarmee leiders dagelijks worden geconfronteerd. Haar doelgroep varieert van executives tot young potentials. 


Jo stelt degenen met wie ze samenwerkt in staat om snel tot de kern te komen, hun bewustzijn te vergroten, nieuwe inzichten op te doen en concrete vervolgstappen te zetten. Op een inspirerende, integere en gedegen wijze en met een vleugje humor begeleidt ze je naar duurzame verandering en groei.

Jeannine La Rose

Presentatie Coach en Actrice

Jeannine La Rose is presentatie coach, zangpedagoog, zangeres/actrice en afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam. Zij heeft al meer dan 22 jaar ervaring en is bekend van grote musicals zoals: Hair, Mary Poppins, The Color Purple, Tina Turner, The Bodyguard. Jeannine won in januari 2019 een Musical Award voor haar rol in de musical The Color Purple.

 

Naast haar werk als uitvoerend artiest heeft Jeannine een passie voor lesgeven, coachen en spreken. Als mens is communicatie de sleutel tot connectie en verbinding. Jeannine is in staat mensen van alle leeftijden en achtergronden te leren beter met hun stem, ‘presence’ en presentatie om te gaan. Ze maakt je bewust van hoe je stem in te zetten en hoe krachtig deze kan zijn. Haar visie: ‘De stem is als een hartslag. Het tempo, ritme en volume wisselen elkaar af en creëren een spanningsboog in jouw verhaal waardoor de luisteraar aan jouw lippen hangt… ze willen geen woord missen. Of je nu tegen 1 persoon praat of 3000.’

Vorm Dubbeldrie Leading Potentials

Onze blije klanten

Sabrina is een vakvrouw! Ze weet zeer goed aan te sluiten op de vraag achter de vraag, en geef je de mogelijkheid vanuit eigen kracht te komen tot vervolgstappen. De ACT meting is ondersteunend, maar de manier waarop Sabrina dit integreert is bijzonder goed! Ik heb heel erg veel gehad aan dit traject, het heeft me precies gebracht wat ik nodig had om stappen verder te komen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Kim Myrte Janse

Als leidinggevende had ik een aantal vragen over mijn werk en zocht iemand die niet alleen met mij meedacht maar ook ervaring had met het onderzoeken van praktische, concrete oplossingen. Bovendien zocht ik iemand die genoeg gewicht in de schaal kon leggen. Daarin heb ik in Sabrina een goed persoon gevonden die vanuit haar ervaring en met coachende vaardigheden kon helpen. Naast mijn concrete vragen waar zij bij hielp keek zij verder dan dat en hielp onvoorzien nog een stap verder.

Joshua Zandberg

Persoonlijke Coaching FAQ

FAQ

Als je geïnteresseerd bent in persoonlijke coaching, plan je een kennismakingsgesprek in. We bespreken kort je coachvraag en het gewenste resultaat. We kijken samen naar welk pakket en coach het beste past. We bieden 4 coachpakketten waar je uit kunt kiezen. Deze kun je ook combineren.
Na keuze voor het pakket, neemt de coach contact met je op en kun je van start.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je coachvraag.  Op basis daarvan zal een voorstel gedaan worden welke coach het meest passend is.

 • ACT Coachsessie kost EUR 650,– ex btw.
 • Coachtraject  4 uur kost EUR 675,– ex btw.
 • Coachtraject 8 uur kost EUR 1350,– ex btw.
 • Executive coaching kost EUR 250,– ex btw per gesprek van 75 minuten.

Betaal je de coaching zelf als particulier, dan geldt er een aangepast tarief. Je hebt bij de meeste pakketten tevens de mogelijkheid de investering in meerdere termijnen te betalen.(Per termijn wordt er dan EUR 10 administratiekosten bij het te betalen bedrag opgeteld.) 

Mocht dit voor jou gelden, laat ook dit weten tijdens het kennismakingsgesprek.

Het komt regelmatig voor dat werkgevers de programma’s willen betalen of dat je gebruik kunt maken van een Persoonlijk Ontwikkel Budget. We kunnen dit tijdens het kennismakingsgesprek bespreken, dan zorgen we voor de juiste afwikkeling.

Mocht je andere vragen hebben waar je zo snel geen antwoord op kunt vinden, stuur dan een mailtje naar contact@leadingpotentials.nl of plan een kennismakingsgesprek in.