Ontwikkel

Online training
Ontdek je kracht

Het is by far een van de meestgestelde vragen: ik wil ontdekken wat mijn kracht is. In de Online Training Ontdek je Kracht, bestaande uit 5 modules, leer je hoe jijzelf aan de slag kunt met het ontdekken van jouw kracht.

Online Training Ontdek je Kracht
Online Training Ontdek je Kracht

Soms voel je het,
soms weet je het.

Je wilt verandering, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je kijkt vaak in de buitenwereld, op zoek naar kansen, vacatures.

 

Je vraagt advies bij anderen, maar komt er niet uit. En dan zijn er ook nog die vragen. Wat kan ik eigenlijk? Wat heb ik te brengen?

 

Het is simpel, je bent op zoek naar meer. Meer inzicht in jezelf, meer bevestiging van je kracht, meer uit het leven willen halen, meer jezelf kunnen zijn in je werk.

 

Het inzicht dat de richting en mogelijkheid geeft om echt te veranderen.

 

Hoe leg je die puzzel en waar te beginnen?

Het Programma

De online training Ontdek je Kracht geeft je de tools om zelf snel inzicht te krijgen in waar je kracht ligt, de basis van jouw unieke verhaal. Je krijgt inzicht in waarom je niet in je kracht zit en waar je dat aan kunt herkennen. Je maakt concreet wat je unieke talenten zijn. Waar je voor staat en dus om je heen nodig hebt om jezelf te kunnen zijn. En waar jij energie van krijgt; waar jij van aangaat.


Het programma bestaat uit 5 modules met daarin videolessen en een werkboek. Je krijgt toegang tot de Leading Potentials Academy en bijbehorende community. Hier vind je de online modules die bij het programma horen.

Je houdt een jaar lang toegang tot de training inclusief updates. Zo kun je rustig werken aan je persoonlijke groei.

Module 1: Analyse

Hoe komt het dat je niet in je kracht zit? We staan stil bij de meest voorkomende oorzaken en waar je aan kunt herkennen dat je niet in je kracht zit.

Module 2: Talenten

Je brengt in kaart wat jouw unieke talenten zijn. Hoe onderscheid je jezelf?

Module 3: Waarden

Je krijgt helder waar jij voor staat en wat voor jou belangrijk is in het leven. Van hieruit ontstaat het beeld in wat voor omgeving jij het beste tot je recht komt.

Vorm Dubbeldrie Leading Potentials

Module 4: Energie

Wat drijft je in je werk? Welke bijdrage wil je leveren? Waar wil jij je bed voor uitkomen? Deze vragen beantwoord je in deze module.

Module 5: Jouw verhaal

Alle inzichten die je hebt opgedaan geef je vorm in je eigen propositie. Jouw verhaal, jouw aanbod. De basis van waaruit je verdere stappen kunt zetten.

Online programma Van belemmering naar beweging

Direct aan de slag

Wat krijg je bij deze online training:

De Online Training ‘Ontdek je Kracht’ kost EUR 399,– inclusief btw.

Iedereen heeft een uniek verhaal, jij ook. Dat verhaal gaat over je unieke talenten, over jouw bijdrage in je werk en de wereld en wat voor jou belangrijk is.

Leiderschapsprogramma FAQ

FAQ

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je binnen een aantal minuten een mail met daarin de toegang tot de online Academy. Je ontvangt daarnaast een  welkomstmail met daarin een duidelijke uitleg en de inloginstructies. Mocht je al een account hebben voor de Academy waarvoor je hetzelfde e-mailadres hebt gebruikt, dan wordt deze online training daar automatisch aan toegevoegd.

De Online Training ‘Ontdek je Kracht’ kost EUR 399,– inclusief btw.

Je houdt een jaar lang toegang zodat je rustig kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Deze makkelijk te volgen online training is voor iedereen die meer zicht wil krijgen op wie hij of zij is, vanwaaruit keuzes gemaakt of stappen gezet kunnen worden.

Als je meer zicht wilt hebben op wat je talenten zijn en wat je te brengen hebt, wat je nodig hebt in je werk en leven en waar je energie van krijgt, dan is dit de training voor jou!

Mocht je andere vragen hebben waar je zo snel geen antwoord op kunt vinden, stuur dan een mailtje naar contact@leadingpotentials.nl. We helpen je graag verder!