Ontwikkel

Online Masterclass
Kunst van het Creëren

Als je iets heel graag wilt, kun je het creëren. Dit is niet alleen een uitspraak uit verschillende spirituele stromingen, ook de wetenschap verkondigt het en toont het aan. Nieuwsgierig naar hoe dat precies zit? Op zoek naar inzichten en antwoorden over hoe je dat doet, je leven zelf vormgeven en creëren? Ga tijdens de populaire Online Masterclass Kunst van het Creëren mee op reis langs verschillende inzichten uit de spiritualiteit, wetenschap en de praktijk over gedachten en het creëren van het leven dat jij wilt.

Online Training Kunst van het Creeren
Online Training Kunst van het Creëren
Vorm Dubbeldrie Leading Potentials

Creëren wat je wilt,
de Wet van Aantrekking.

Het creëren wat je wilt, de Wet van Aantrekking. Je hebt er misschien wel van gehoord. Klinkt wat zweverig. En toch geloven we het tot op zekere hoogte. Spreekwoorden als ‘Wat je zaait zul je oogsten’ en ‘Wat je aandacht geeft groeit’, impliceren allemaal dat hoe je kijkt, handelt of voelt, invloed heeft op je huidige situatie. En dat je daarmee je omstandigheden en uitkomst creëert.

Food for thought. Als wij dit denken, zeggen en geloven, hoe werkt het dan in de praktijk?

Wat kun je verwachten?

Tijdens de online Masterclass Kunst van het Creëren neemt Sabrina Vink je mee langs een aantal invalshoeken. Langs de spirituele leer en de wetenschap die aantoont dat de hersenen, het hart en emoties een belangrijke rol spelen in het creëren van wat je wilt. Mooie inzichten en duidelijke handvatten en tips om er zelf mee aan de slag te gaan.

1

De drie universele wetten van creëren en aantrekkingskracht.

2

Wat de wetenschap ontdekt heeft als het gaat om aantrekking en creëren.

3

Hoe je automatismen in denken en handelen kunt doorbreken om succesvol te zijn.

4

Waarom niet alleen je gedachten, maar ook je gevoel essentieel is wanneer je wilt creëren.

5

Vijf praktische stappen om zelf aan de slag te gaan met het creëren van dat wat jij wilt.

Koop de Masterclass

De Online Masterclass 'Kunst van het Creëren' kost EUR 39,95 inclusief btw. Dit is wat je krijgt:

The best way to predict the future is to create it.

Abraham Lincoln

Persoonlijke Coaching FAQ

FAQ

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je binnen een aantal minuten een mail met daarin de toegang tot de online Academy. Je ontvangt daarnaast een  welkomstmail met daarin een duidelijke uitleg en de inloginstructies. Mocht je al een account hebben voor de Academy waarvoor je hetzelfde e-mailadres hebt gebruikt, dan wordt deze online training daar automatisch aan toegevoegd.

De Online Masterclass ‘Kunst van het Creëren’ kost EUR 39,95 inclusief btw.

Je houdt 1 jaar toegang, dus je kunt de Masterclass meerdere keren bekijken, wanneer je wilt. 

De Masterclass is voor iedereen die wil leren regie te krijgen over zijn of haar leven en wil leren op welke wijze je invloed hebt. De training is uitermate geschikt als je nieuwsgierig bent en graag meer wilt weten over de achtergrond en toepassing van het creëren.

Mocht je andere vragen hebben waar je zo snel geen antwoord op kunt vinden, stuur dan een mailtje naar contact@leadingpotentials.nl.