Verdiep

Van belemmering naar beweging

Je weet wat je wilt, een verandering. In je werk, je groei, je carrière of je leven. En toch zijn er gedachten en gevoelens die je tegenhouden te realiseren wat jij wilt. Tijdens het programma Van Belemmering naar Beweging maak je haarscherp wat je wilt, krijg je diepgaand inzicht in wat je tegenhoudt en krijg je de tools en begeleiding om deze te doorbreken.

 

Tweedaags programma op locatie

Prijs EUR 825,-- ex BTW

Online programma Van belemmering naar beweging Header
Belemmering naar beweging
Vorm Vierkantig Leading Potentials

Sluimerende gedachten

De verandering die je wilt in je werk of leven. Je weet dat het tijd is. Je kunt het al enigzins voor je zien. Het zit al een tijdje in je gedachten en houdt je bezig. Het verlangen ernaar is groot en toch komt het niet van de grond. Misschien snap je zelf ook niet helemaal hoe het zit.
Je merkt wel dat er op de achtergrond sluimerende gedachten zijn:

 • Kan ik het wel?
 • Ben ik wel goed genoeg?
 • Ik weet niet waar ik moet beginnen.
 • Wat zullen anderen zeggen?

En soms weet je niet precies wat de belemmerende gedachte is die onder dat gevoel van onrust, onmacht, frustratie of misschien wel angst zit. Maar dat iets je in de weg zit is duidelijk.

Het programma
Het programma Van Belemmering naar Beweging maakt helder en concreet wat het is dat je precies wilt en geeft je inzicht in waar belemmeringen vandaan komen. Je ontdekt wat jou tegenhoudt en waarom je niet in actie komt. Je leert omgaan met je belemmerende gedachten en hiervan los te komen. En je hebt inzicht hoe je op een praktische manier vanuit een positieve mindset én concreet actieplan doelgericht bezig kunt zijn met het bereiken van dat wat je wilt.

Hoe ziet dat er precies uit?
 • Je gaat twee dagen lang intensief met jezelf aan de slag. Je zult reflecteren, verdiepen en werkt zelfstandig of met anderen onder begeleiding van een van onze trainers aan je vraagstuk.

 • Je krijgt een handboek en toegang tot de Leading Potentials Academy en bijbehorende community. Hier vind je ter voorbereiding van de tweedagen de online modules met opdrachten  over Intentie, Mindset en Belemmerende gedachten die horen bij het programma.

 • Het programma sluit je af met een actieplan om na afloop je groei vast te houden en te bestendigen en doelgericht te werken aan wat je wilt.

 • Na deze 28 dagen heb je een afsluitende individuele coachsessie van 1,5 uur met een van onze coaches. Je staat samen stil bij je groei en vragen die nog opkomen. en
Na afloop
 • Heb je een helder beeld van wat je precies wilt. Welke stap je wilt maken of waar je in wilt groeien.
 • Weet je je belemmerende gedachten(n) te herkennen en er mee om te gaan.
 • Heb je op bewust en onbewust niveau niveau gedachten en gevoelens getransformeerd.
 • Weet je hoe je op een creërende manier gedachten en gevoelens in kunt zetten om te bereiken wat je wilt.
 • Je weet welke stappen je gaat zetten om daadwerkelijk in beweging te komen en te bereiken wat je wilt.
Voor wie

Wil je echt verdiepen, ben je bereid om naar te jezelf kijken en klaar met de belemmeringen die je in de weg zitten? Dan is dit programma voor professionals die wil leren regie te krijgen over zijn of haar leven voor jou. 

De details:
 • Eerst volgende datum: 23 & 30 mei 2024
 • Duur: twee dagen  van 9.00 – 17.00 uur inclusief lunch
 • Locatie:  regio Utrecht
 • Aantal deelnemers: maximaal 12
 • Middelen: Handboek & toegang tot modules Leading Potentials Academy
 • Coaching: sessie 1,5 uur na afloop van tweedaagse
 • Prijs: € 825 ex BTW

SCHRIJF JE DIRECT IN

Data: 19 & 26 September 2024

Locatie:  Regio Utrecht

Data: 21 & 28 November 2024

Locatie: Regio Utrecht

If you change the way you look at things, the things you look at change.

Onze blije klanten

De afgelopen drie maanden heb ik bij Sabrina een loopbaantraject gevolgd. … Sabrina gaat op een open maar doelgerichte manier de dialoog met je aan. Ze is een goede luisteraar en stelt ook de juiste vragen. Ze helpt je om meer naar je gevoel te luisteren en om daar daadwerkelijk achter te staan, zodat bepaalde belemmerende gedachten naar de achtergrond verdwijnen. Sabrina is (dus) een goede motivator. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld bij Sabrina. Tot slot voelde Sabrina altijd goed aan welk thema bij de verschillende sessies centraal moest staan. Het is daardoor echt een ’traject’ geweest. Ik zou haar zeker bij iedereen, die niet helemaal happy is in zijn of haar werkende leven, aanraden. Ze kan veel meer voor je betekenen dan je van tevoren denkt.

Fleur van Dalsen

Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken en bevlogen collega met een grote passie voor haar vak. Wanneer trajecten complexer worden door verschillende omstandigheden geeft Sabrina absoluut niet op. Ze blijft op een zeer positieve, constructieve en effectieve manier in gesprek met mensen. Ze weet beweging te creëren door zeer oprecht, betrokken en duidelijk te zijn naar de mensen die ze begeleidt.

Petra Veling

Sabrina is een open, zorgzame en zeer professionele persoon die luistert en de persoon tegenover haar begrijpt. In mijn geval voelde ik me gehoord en gezien op een moment dat ik niet wist waar ik professioneel stond. Ik wist niet wat mijn volgende stap was en ook niet waar ik echt gelukkig van werd. Ze is een zeer goede luisteraar die de hoogwaardige informatie die je geeft opdeelt in kleinere stukjes. Dit hielp me om naar mezelf te kijken en te erkennen dat die vaardigheden inderdaad deel uitmaken van wie ik ben. Ik weet nu heel duidelijk waar ik energie van krijg, wat bij mijn natuur hoort versus aangeleerde vaardigheden en wat me echt gelukkig maakt op het werk. Ik had geen betere professionele coach kunnen kiezen en ik beveel haar in een oogwenk aan bij al mijn vrienden die zich in dezelfde situatie bevinden als ik.

Joana Costa Feirrera

VEEL GESTELDE VRAGEN

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je binnen een aantal minuten een mail met daarin de toegang tot de online Academy. Je ontvangt daarnaast een  welkomstmail met daarin een duidelijke uitleg en de inloginstructies. Mocht je al een account hebben voor de Academy waarvoor je hetzelfde e-mailadres hebt gebruikt, dan wordt de Online Training van Belemmering naar Beweging daar automatisch aan toegevoegd.

Mocht je gekozen hebben voor het pluspakket, dan ontvang je op dezelfde wijze toegang na het kennismakingsgesprek.

Het online programma kost EUR 299,– exclusief btw, EUR 361,79 inclusief btw.

Het plus pakket kost EUR 699,– exclusief btw, EUR 845,79 inclusief btw. Je hebt de mogelijkheid dit pakket in 3 termijn te betalen. Dit kun je aangeven tijdens het kennismakingsgesprek.

Belemmerende overtuigingen zijn soms hardnekkig en op spannende momenten steken ze de kop op. Daarom houd je een jaar lang toegang tot de training inclusief updates. Zo kun je rustig werken aan je persoonlijke groei.

Wil je echt verdiepen, ben je bereid om naar te jezelf kijken en klaar met de belemmeringen die je in de weg zitten? Dan is dit programma voor professionals die wil leren regie te krijgen over zijn of haar leven voor jou. 

Mocht je andere vragen hebben, waar je zo snel geen antwoord op kunt vinden, stuur dan een mailtje naar contact@leadingpotentials.nl.