Ontwikkel

Magazine
Ontwikkel je Intuïtie

Intuïtie! Misschien vaag en ontastbaar, en toch ben je nieuwsgierig. Wat is het precies en hoe kun je het onderdeel maken van je leven? Dan is dit Magazine Ontwikkel je Intuïtie echt iets voor jou! Leer meer over wat intuïtie precies is en hoe je dit op verschillende praktische manieren kunt ontwikkelen.

Magazine intuitie

intuïtie speelt een cruciale rol in jouw leven

Het is een onderwerp wat steeds nadrukkelijker naar voren komt in persoonlijke ontwikkeling en groei: intuïtie. Het meest ontastbare aspect dat een cruciale rol speelt in jouw leven. Steeds meer willen we in contact zijn met onze intuïtie en deze deel laten zijn van ons dagelijks leven, de koers die we varen en de beslissingen die we nemen.

Maar hoe dan? Hoe kan ik mijn intuïtie ontwikkelen en er dagelijks bewust van zijn, zodat ik er op kan durven vertrouwen?

Durf te vertrouwen op je intuitie

Don’t let the noise of other people’s opinions drown out your inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become.
Steve Jobs

Dit magazine geeft je

Uitleg

Uitleg over intuïtie gebaseerd op verschillende inzichten uit spiritualiteit en wetenschap.

7 manieren

7 verschillende manieren waarop je je intuïtie verder kunt ontwikkelen.

Toepasbaarheid

Ideeën hoe je je intuïtie praktisch onderdeel kunt maken van je dagelijks leven.

Inspiratie

Tips voor inspirerende boeken, filmpjes en podcasts om je verder te verdiepen.

Meld je aan voor de wachtlijst van het magazine

Het magazine is beschikbaar vanaf 08 januari 2024. Je ontvangt dan:

Wil je als eerste in aanmerking komen voor het magazine? Meld je dan nu direct aan voor de wachtlijst!

Meld je direct aan:

Leiderschapsprogramma FAQ

FAQ

Het magazine is in pdf-vorm. Je ontvangt hem binnen een paar minuten na aanschaf via de mail. Je kunt direct beginnen met lezen en aan de slag!

Het magazine kost EUR 12,95 inclusief btw.

Voor iedereen die meer in contact wil komen met zichzelf en zijn of haar intuïtie en behoefte heeft aan achtergrond en praktische opdrachten en tips om hier mee aan de slag te gaan.

Mocht je andere vragen hebben waar je zo snel geen antwoord op kunt vinden, stuur dan een mailtje naar contact@leadingpotentials.nl.

Meer weten over
Leading Potentials?